X

Zpráva pro členy a příznivce Matice svatohostýnské

K dnešnímu dni jsme odeslali na Svatý Hostýn členské příspěvky za rok 2023. Vlastní příspěvky od členů činily 28 230,- Kč, předplatné na Listy svatohostýnské (nyní 60,-Kč/rok) činilo 2 520,- Kč. Na vybudování nové cesty činily dary 2 300,- Kč.  Celkem jsme tedy odeslali na účet Matice svatohostýnské 33 050,- Kč.  Počet členů se snížil o 4 na 72 členů.  8 členů bydlí mimo Zubří. Někteří členové zasílají příspěvky a dary sami přímo na účet Matice.

Velkou radost máme z nového člena Martina Veselého, který se aktivně zapojil do práce hned při podzimní brigádě. Velké poděkování patří paní Ludmile Palánové, která vás velmi obětavě obcházela a vybírala členské příspěvky v celém Zubří, a také paní Aničce Adámkové, která se stará o členy na Starém Zubří.

Vám všem bychom chtěli poděkovat, že jste i navzdory těžké době radostně přispívali, děkujeme za vaše modlitby a věrnost.

Nakonec bychom chtěli povzbudit také vás ostatní, kteří toto poutní místo máte rádi, abyste se přidali a stali členy Matice svatohostýnské nebo dobrovolnými dárci. Přihlásit se můžete přímo u paní Palánové, nebo u nás důvěrníků, či přímo na recepci poutního domu č. 3. na Svatém Hostýně. Podrobnosti najdete v sekci Matice svatohostýnské na našem farním webu nebo přímo na stránkách www.hostyn.cz.

Radka a Jirka Kolečkovi

Kontakty